İLK 6 AYIN EN ÇOK OKUNAN 6 OSHUBU! YAZISI

Evet ya, 6 ay gelmiş de geçiyor bile. Öylesine başladığım blog, bu süre içinde 4.712 benzersiz şahıs tarafından ziyaret edilmiş, okunmuş, inanılmaz. Paylaştıklarımın hepsi şahsen ve bizzat beğendiğim, ilgimi çeken ve bana bir şeyler katacağına inandığım şeyler. Bir arkadaşımın önerdiğim kitapları cep telefonuna not aldığına ve okumak için satın aldığına tanık olmaksa haddinden fazla inanılmazdı. İlginize teşekkürler :)

Tabii bu arada en çok hangi yazılar okunmuş diye merak ettim. İşte ilk 6 ayın en çok okunan 6 yazısı:

(Başlıklara tıklayıp yazıları okuyabilirsiniz)

1.
IŞIN KARACA ARABESK SÖYLEMELİ Mİ?: Yeşil Efeli Mandarino eşliğinde Işın Karaca'nın ilk arabesk sahnesini izlediğim için şanslıydım. Videolar umduğumdan daha kaliteli çıktı ve güzel birer anı olarak YouTube'da yerini aldı. Bence Işın iyi ki de arabesk söylemiş, hala keyifle dinliyorum. Ama umarım Göksel gibi nostaljiye dalıp devam ettirmez ve "Başrol" tadında şarkılarla pop müziğimize yeni tınılar getirir.

2.
Çift üç kişiden oluşur (mu?): Öyle görünüyor. Üçüncü kişiler işin içine girmediğinde yavanlaşmaya çok müsaitiz. Bu illa ilişkiye üçüncü kişileri fiziken katmak anlamında değil, yaşananları illa birileriyle paylaşmak isteriz, bu paylaşım olmadan, yani iki kişi arasında yaşananları anlatamadan yaşamış olmanın anlamını oluşturamayız. Ben şahsen dördüncü, beşinci hatta altıncı kişilere bile açığım. Daha eğlenceli :P

3.
Tarihin en alengirli komplo teorisi: Paul Öldü (mü?): Blogun başka bloglarda en çok paylaşılan yazısı oldu Paul muamması. Açıkçası hazırlarken ben de pek keyif almıştım. Sizin de komplo teorilerini sevdiğiniz belli. Aklımda birkaç tane daha benzer konu var ama biraz bekleyeceksiniz :)

4.
The Extra: Figüranın sevimli poposu!: Blogun ilk 3 ayı boyunca en çok okunan yazısı. Sanırım popo kelimesi cazip geldi. Her halükarda güzel filmdir, seyretmediyseniz mutlaka seyredin.

5.
Twitter'da Kriz/Afet Yönetimi Tatbikatı: Büyük depremin 11. yılında olduğumuz şu günde Twitter üzerinde afet tatbikatıyla ilgilenenlerin çok olması sevindirici. Twitter bütün dünyada, özellikle afet durumlarında büyük fayda sağladı. Bekleneni beklerken, afet durumunda iletişim için iyi bir opsiyon olarak Twitter'ı cepte tutmak iyi bir şey olacak. Okumadıysanız, nasıl işlediğini öğrenmek için mutlaka okuyun.

6.
YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN TWITTER ya da ÖTÜKLEMEYE HIZLI BİR GİRİŞ: Oshubu!nun en büyük hizmetlerinden biri. Henüz palazlanmaya başlayan ve daha fazla kitlenin ilgisini çeken Twitter'a yeni başlayanlar için hızlı bir eğitim, umarım cevval sosyal medya kullanıcıları ile sonuçlanmıştır. Küçük bir katkım olduysa ne ala... :)

İŞTE BÖYLE! EKSİK KALMAYIN DİYE ONDAN ŞUNDAN BUNDAN YAZMAYA DEVAM! :)

Yorumlar

  1. keyifle takip ettiğim blog benim de =)

    marilyn monroe hakkında olan da en sevdiğimdi :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder